Eukonkannon MM-kisat

Eukonkannon MM-kisat 6.-7.7.2018 Sonkajärvellä

Sonkajärvi? Missä se sijaitsee?

Sonkajärvi on pieni Ylä-Savossa sijaitseva kunta Pohjois-Savon maakunnassa (asukasluku 4267).  Lähimmät suuremmat kaupungit ovat Iisalmi (25 km) , Kajaani (75 km) ja Kuopio 105 km). Lähimmät lentokentät sijaitsevat Kajaanissa ja Kuopiossa. Sonkajärveltä löydät kaikki tarvitsemasi peruspalvelut, joihin voit tutustua mm. Suomen yrittäjien sivulta. Suuremmat hotellit ja elintarvikemarketit löydät hyvien kulkuyhteyksien päästä Iisalmesta. Lisätietoja Sonkajärven tarjoamista palveluista ja matkailukohteista löydät www.sonkajarvi.fi -sivustolta.

Julkisen liikenteen osalta paras tapa Sonkajärvelle on tulla junalla Iisalmeen, ja jatkaa matkaa Iisalmesta linja-autolla Sonkajärvelle. Normaalin linjaliikenteen lisäksi kisabussit liikennöivät Iisalmen ja Sonkajärven väliä kisapäivien aikana. (Aikataulut: www.vr.fiwww.matkahuolto.fi)   Voit tulla alueelle myös omalla autolla tai vuokrata auton esim. Iisalmesta tai Kuopiosta. Paikoitustila alueella on maksutonta ja löydät opasteet paikoitusalueelle saapuessasi Sonkajärven kylänraitille. 


Ajo-ohjeet Sonkajärvelle:

Iisalmesta: Suuntaa kohti tietä 27 kohti Sukevaa. Aja suoraan (tien numero 87) n. 25 km, kunnes käännyt vasemmalle kohti Sonkajärveä.

Kajaanista: Suuntaa maantielle E63. Aja noin 56 ja käänny vasemmalle hiekkatielle kohti Sonkakoskea (Tetrikoskentie). Aja n. 5,5 km, ja käänny vasemmalle. Aja sillan yli, ja käänny oikealle kohti Sonkajärveä. Aja noin 8 km ja olet kohteessa. 

Kuopiosta: Lähde moottoritielle (e63) kohti Iisalmea. Aja suoraan n. 85 km, ja nouse ylös rampilta, jossa opasteet Oulu, Iisalmi, Kalajoki, Nurmes, Sonkajärvi. Käänny vasemmalle Sonkajärveä / SUkevaa kohdin  (tie 87) ja aja suoraan noin 20 km. Käänny vasemmalle kohti Sonkajärveä.