Eukonkannon MM-kisat

Eukonkannon MM-kisat 6.-7.7.2018 Sonkajärvellä

Logot ja kuvat

Tiedotteet / uutiset

Tulokset

YHTEYDET:

Eukonkanto toimisto;
Eero Pitkänen, Sonkajärven kunta, kulttuuritoimisto
040-7766263,
Email:eukonkanto(at)sonkajarvi.fi 

Eukonkanto Oy markkinatoimikunta:
markkinatoimikunta ät eukonkanto.fi

www.eukonkanto.fi

Facebook

Twitter

Instagram

Kansainväliset haastattelut: 
Sanna-Mari Nuutinen  
puh. +358505527000
Sannamari_k@hotmail.com

Tiedottaja Hannu Keränen
0440-762161
hannu1.keranen@gmail.com

Sonkajärven Eukonkanto Oy
Rutakontie 21
74300 SONKAJÄRVI
Puh. +358(0)40 675 0027
e-mail: eukonkanto@sonkajarvi.fi

MEDIALLE

Näiden sivujen alle on koottu tapahtumaa koskevat tiedotteet, logot, kuvat ja tulokset. Lisätietoja, haastattelupyynnöt palautelomakkeen kautta.

Sonkajärven Eukonkannon MM-kisat on tapahtuma jota on järjestetty vuosittain aina vuodesta 1991 lähtien. Tapahtuma on säilyttänyt suosionsa savolaisena, omaperäisenä ja kuitenkin kansainvälisenä tapahtumana. Vuosien mittaan tapahtumaa on aktiivisesti kehitetty sekä sisällöltään että puitteiltaan. Kilpailijoita oli kisoissa vuonna 2015 noin 200, neljästätoista eri maasta ja tapahtumapäivät keräävät viikonlopun aikana noin 6000 kävijää. 

Tapahtuman suuntaviivat ja päätökset tehdään Sonkajärven Eukonkanto Oy:n markkinatoimikunnassa, jonka hallitus muodostuu Sonkajärven kunnanvaltuutetuista sekä alueen yrittäjistä ja muista yksityishenkilöistä.  Käytännön järjestelyistä vastaa puolestaan Sonkajärven kunnan kulttuurisihteeri Eero Pitkänen, joka on myös koko tapahtuman "isä". Hän on yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa järjestänyt tapahtumaan jo yli 20 vuotta. Sonkajärven Eukonkannon MM-kisat järjestetään alusta loppuun saakka alueen yhdistysten ja yrittäjien kanssa yhteistyössä, ja joka vuosi lähialueen kyläyhdistykset ja muut vapaaehtoiset kokoontuvat yhteen pystyttämään tapahtumaa lähes kokonaan talkoovoimin. Eukonkannon kisat ovat erinomainen esimerkki siitä, miten yksi hullu idea voidaan yhdessä ja talkoovoimin tekemällä saada toteutettua onnistuneeksi ja jo pitkät perinteet omaavaksi tapahtumaksi. 

Saapumalla Sonkajärvelle Eukonkannon kisoihin tuet samalla Sonkajärven alueen elinvoimaisuutta, yrittäjyyttä ja kyläyhdistysten toimintaa!