Eukonkannon
MM-kisat

Sonkajärvellä 5.-6.7.2024

Yhteistyössä:

Ilmoittaudu mukaan eukonkantoon

Eukonkantoa joka lähtöön!

MM-kisat

Virallisen radan pituus on 253,5 metriä, ja se sisältää hiekka- ja sorapintaisia osuuksia. Radalla on yksi metrin syvyinen vesieste ja kaksi kuivaestettä.

Sprintti

Eukonkanto sprintissä kilpailee useita pareja yhtä aikaa noin 120 metrin pituisella radalla. Lähtöjen parhaat pääsevät jatkoon ja illan loppukilpailuun.

Ikämiesten sarja

Eukonkannon ikämiesten sarjassa kantajan on oltava vähintään 40-vuotias, mutta muuten sarjan säännöt vastaavat MM-kisojen sääntöjä.

Joukkuesarja

Eukonkannon joukkuekisassa kolme miestä kantaa eukkoa vuorotellen. Joukkuekisassa kolme parhaiten pukeutunutta joukkuetta saa aikahyvitystä.

Muu ohjelma

Lorem ipsum

Iltakinkerit

Pitäjämarkkinat

Tonkkumin MM-kisat

Tutustu Sonkajärveen

Sonkajärvi on pieni Ylä-Savossa sijaitseva kunta Pohjois-Savon maakunnassa.

Lue lisää

Eukonkannon säännöt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris at gravida quam. Integer quis placerat leo.

Tiedätkö mistä eukonkanto sai alkunsa?

Rosvo-Ronkaisen tarina

Herkko Ronkainen, suutarin oppipoika, muuttuu legendaariseksi Rosvo-Ronkaiseksi, hyväätekeväksi rosvoksi. Hänen seikkailunsa huipentuu, kun hän palaa synnyinkyläänsä Sonkajärvelle ja kohtaa rosvojoukon. Pelastaakseen kylänsä, Ronkainen keksii omaperäisen juoksutestin, joka asettaa miehet äärimmäiseen koitokseen…

Pysy menossa mukana – seuraa meitä somessa!

Lyhyt kuvaus Eukonkannon somesisällöistä yms. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc facilisis suscipit mattis. Aliquam ac quam vel tortor congue vehicula nec in nibh. Nam consectetur gravida aliquam.