Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävien Eukonkannon MM-kilpailujen esiintyjäkaartia täydentää maineikas ruotsalainen ysäribändi Solid Base. Solid Base esiintyy eukonkantokansalle kilpailujen Iltakinkereissä perjantaina 5.7.2024. Perjantai-illan muita esiintyjiä ovat Hukkakaura ja Lazy Bonez. Lauantaina 6.7. lavalle nousevat Maustetyöt ja niin ikään ysäriltä tunnettu Aikakone sekä Joku Paikallinen Bändi.

Ilmoittautuneita jo 16 maasta

Eukonkannon MM-kilpailujen eri sarjoihin on tähän mennessä ilmoittautunut 27 paria 16 eri maasta.

”Kiinnostus kisaa kohtaan on ollut kovaa. Halukkaiden kannattaa ilmoittautua heti mukaan. Kisaan voidaan ottaa 50 paria.”, sanoo Eukonkanto Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja eukkoa 27. kertaa ensi kesän kilpailuissa kantava Joni Juntunen.

Lisätiedot:

Joni Juntunen, hallituksen puheenjohtaja

Eukonkanto Oy

puh. 040 5633767

Samankaltaiset artikkelit