Eukonkannon MM-kisat

Eukonkannon MM-kisat 6.-7.7.2018 SonkajärvelläHyvä kilpailija,

saapuessasi Eukonkantotapahtuma-alueelle, ilmoittaudu ainakin tuntia ennen kisojen alkua urheiluhallin alakerrassa olevaan kisakansliaan (avoinna pe-la klo 9-18), niin saat kilpailijakassin. Kassi sisältää kilpailijarannekkeet, eukonkanto T-paidat, numerot ja hakaneulat numeroiden kiinnitystä varten. Kilpailijarannekkeella pääset kaikkiin viikonlopun tapahtumiin.

Ellette ole jo suorittaneet osallistumismaksua, varatkaa 50€ mukaanne tasarahana. Meillä ei ole maksupäätettä info-pisteessä.

Olemme varanneet kilpailijoille urheiluhallin alakerrasta pukuhuoneet ja suihkutilat. Voit jättää tavarasi pukeutumistilojen lukittaviin kaappeihin omalla vastuullasi tai tuoda ne Infoon nimilapulla varustettuna.

Mikäli sattuu kuitenkin niin ikävästi, ettette pääse kilpailemaan, olisitteko ystävällisiä ja ilmoittaisitte siitä mahdollisimman pian Eukonkannon toimistolle.

Eukonkantoradalla voi harjoitella kisaviikonloppuna pe klo 19-19.30 ja la klo 12-12.30!

Muistathan että kisakulkue lippuineen kiertää rataa klo 15.45.

Perjantaina 6.7. kisat alkavat klo 19 Eukonkanto sprintillä. Joukkuekisa alkaa lauantaina 7.7. klo 14.00 ja MM-tittelistä kisaillaan klo 16.00.

Olettehan paikalla, kun palkinnot jaetaan liikuntahallissa la klo 18.30