Eukonkannon MM-kisat

Eukonkannon MM-kisat 6.-7.7.2018 Sonkajärvellä


undefined

EUKONKANNON APPRO TULEE TAAS KUOPIOON - HULLUNHAUSKA TAPAHTUMA KORKEAKOULUOPISKELIJOILLE! 

Eukonkannon MM-kisat haastaa opiskelijat ja heidän ystävänsä kisaamaan suomenmestaruudesta! Etsimme joukkueita, joista löytyy voimaa, kestävyyttä, hullua luovuutta ja uskallusta heittäytyä! Hauskan ja hullun mittelön voittajalle on luvassa upeita palkintoja, virallinen opiskelijasuomenmestaruus eukonkannossa, matka Sonkajärvelle Eukonkannon MM-kisoihin, näkyvyyttä paikallisissa ja kansainvälisissä medioissa sekä unohtumattomia elämyksiä! Tee vapusta vieläkin villimpi, ikimuistoinen ja hauska! Kerää joukkue ja osallistu Eukonkannon approon! 

Toista kertaa järjestettävä opiskelijatapahtuma järjestetään vuonna 2018 Kuopion torilla, korkeakouluopiskelijan kevään ikimuistoisen ajan, vapun aikaan 28.4.2018 klo 12-15

Jokainen joukkueen jäsen saa osallistumisesta vastineena hauskan kokemuksen lisäksi myös ainutlaatuisen Eukonkannon Appro: Campus Cup -haalarimerkin ja Viking Linen etukortin. Palkintojenjako järjestetään torilla kisailun päättyessä ja jatkot Ale pubissa 28.4.2018 klo x alkaen - tilaisuuteen on ilmainen sisäänpääsy ja ikäraja K18. Parhaalle joukkueelle on Sonkajärven finaalimatkan (7.6.2018) lisäksi luvassa Eukonkannon opiskelijasuomenmestaruuden tuoman maineen ja kunnian vyöryn lisäksi eukonkantojuomaa sekä muita mahtavia tuotepalkintoja. 

Säännöt: Ikäraja tapahtumaan osallistumiselle on 18 vuotta. Vähintään yhden joukkueen jäsenen tulee olla suomalaisen korkeakoulun opiskelija. Joukkuekisassa kisataan 4 hlön joukkueissa (1 kannettava ja 3 kantajaa). Kannettavan tulee painaa vähintään 49 kiloa. 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta joukkuetta mahtuu tapahtumaan mukaan. HUOM! Joukkueiden ilmoittautuminen kisapaikalla alkaa klo 11! Kisassa kantajat kantavat kannettavaa vuorotellen noin 50 metrin radan verran, jossa on erilaisia esteitä. Kannettavan vaihto suoritetaan juomalla pullo tyhjäksi ”Eukonkantojuomaa” tai tekemällä jokin muu hauska rastitehtävä, jonka jälkeen matka jatkuu toisen kantajan voimin. Kisan voittaa nopeimmin radan suorittanut joukkue. 

ILMOITA JOUKKUEESI MUKAAN TÄSTÄ!

Voit myös ilmoittautua mukaan paikan päällä Kuopion torilla klo 11 alkaen!

Hinnat: Etukäteen ilmoittautuminen (19.3.-26.4.) 10 €, paikan päällä torilla ilmoittautuminen 15 € / joukkue.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat: Savonia ja Kuopion kaupunki yhdessä Savotan ja ISYY:n opiskelijajärjestöjen kanssa. Tapahtuman kanssa yhteistyössä ovat: Ale Pupi, King's Crown, Kuopion kaupunki, ProAgria Pohjois-Savo sekä Sonkajärven Eukonkanto Oy.

Eukonkannon MM-kisat ovat jo yli 20 vuotta järjestetty kilpailu kauniissa Sonkajärven kylässä keskellä Ylä-Savon jylhiä järvimaisemia. Perinteikäs tapahtuma tavoittaa vuosittain kävijöitä, kisailijoita ja mediataloja ympäri maailmaa. Aidon ja alkuperäisen tapahtuman lisäksi Eukonkannon kisoja järjestetään myös eri puolella maailmaa aina Australiasta Kanadaan saakka. Tapahtuma on malliesimerkki suomalaisesta uskalluksesta tehdä asioita toisin, ja siitä onkin tullut ilmiö ympäri maailmaa. Nähdään vapun aikaan Kuopion torilla!

Videoita tapahtumasta: https://youtu.be/adi1kwcaFlk , https://youtu.be/7MwnvcbpC_4 Nettisivut: www.eukonkanto.fi

Facebook & Twitter @eukonkanto 

Instagram @wifecarrying