Eukonkannon MM-kisat

Eukonkannon MM-kisat 30.6.-1.7.2017 Sonkajärvellä

Vuoden 2017 pääsyliput myyntiin tammikuussa 2017.

Eukonkannon APPRO - Uusi tapahtumakiertue valtaa korkeakoulut keväällä 2017!

Eukonkannon MM-kisat haastaa opiskelijat kisaamaan suomenmestaruudesta! Tapahtumakiertue etsii yliopistoista joukkueita, jotka ovat valmiita taistelemaan hauskassa ja perinteikkäässä mittelössä. Joukkueita, joista löytyy voimaa, kestävyyttä, hullua luovuutta ja uskallusta heittäytyä! Hauskan ja hullun mittelön voittajalle on luvassa upeita palkintoja, historian ensimmäinen ja virallinen opiskelijasuomenmestaruus Eukonkannossa, näkyvyyttä paikallisissa ja kansainvälisissä medioissa sekä unohtumattomia elämyksiä! 

Paikalliset osakilpailut järjestetään kevään 2017 aikana neljällä paikkakunnalla: 26.4. Vaasa, 22.5. Helsinki, 24.5. Tampere ja 26.5. Kuopio.

Säännöt: Ikäraja tapahtumaan osallistumiselle on 18 vuotta. Joukkuekisassa kisataan 4 hlön joukkueissa (1 kannettava ja 3 kantajaa). Kannettavan tulee painaa vähintään 49 kiloa. Joukkuesarjassa kolme miestä kantavat kannettavaa vuorotellen noin 50 metrin radan verran, jossa on 1 pukkieste sekä 1 vesieste. Vaihto suoritetaan juomalla ”Eukonkantojuomaa” pullo tyhjäksi, jonka jälkeen matka jatkuu toisen kantajan voimin. Viisi nopeinta joukkuetta pääsee ajan perusteella loppuarviointiin. Tuomaristo antaa loppuarvioinnissa ajan lisäksi pisteet joukkueen ajasta, asusta ja innostuksesta. Kaikkien kisaan osallistuvien tulee olla opiskelijana yliopistossa. 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta / paikkakunta mahtuu mukaan. Kilpailun voittamiseen tarvitaan a) hyvä asenne b) hauskat asut c) kestävyyttä juoksemiseen ja hauskanpitoon d) valmiutta lähteä kesäkuun lopussa Sonkajärvelle kisaamaan valtakunnallisessa finaalissa.

Upeat opiskelijakisan palkinnot julkistetaan pian! Luvassa historiallisen, maailman ensimmmäisen Eukonkannon opiskelijamestaruuden lisäksi houkuttelevia palvelu- ja tuotepalkintoja parhaiten osakilpailussa ja finaalissa pärjääville.

Eukonkannon MM-kisat ovat jo yli 20 vuotta järjestetty kilpailu kauniissa Sonkajärven kaupungissa keskellä Ylä-Savon jylhiä järvimaisemia. Perinteikäs tapahtuma tavoittaa vuosittain kävijöitä, kisailijoita ja mediataloja ympäri maailmaa. Aidon ja alkuperäisen tapahtuman lisäksi Eukonkannon kisoja järjestään myös eri puolella maailmaa aina Australiasta Kanadaan saakka. Tapahtuma on malliesimerkki suomalaisesta uskalluksesta tehdä asioita toisin. 


Haluaisitko mukaan järjestämään tapahtumaa? Etsimme parhaillaan yhteistyökumppaneita opiskelijajärjestöistä tai yrittäjistä! Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Lisätietoja tapahtumasta julkaistaan pian! 

Videoita tapahtumasta: https://youtu.be/adi1kwcaFlk , https://youtu.be/7MwnvcbpC_4 Nettisivut: www.eukonkanto.fi

Facebook & Twitter @eukonkanto 

Instagram @wifecarrying